logo
Call Us: +31 10 456 89 59
Vind ook de Woning die bij jou past

Vind ook de Woning die bij jou past

Tags: ,

Of je nou op zoek bent naar een appartement of een ruim eengezinshuis in het centrum van Rotterdam, HB&F Rentals Rotterdam heeft het allemaal! Al ruim 35 jaar verhuurt HB&F Rental Services gemeubileerde appartementen en woningen aan gerenommeerde bedrijven, maar ook aan expats of andere tijdelijke werknemers. Door het ruime aanbod, ook in het centrum van Rotterdam, zit er voor iedereen wat wils bij. De ruime ervaring die HB&F Rental Services in de ruim 35 jaar heeft opgebouwd, zorgt ervoor dat snel ingeschat kan worden welke woning geschikt is.

Landverhuizersplein 46

Dit modern gemeubileerde appartement vlakbij het centrum van Rotterdam gelegen is voorzien van een volledig ingerichte keuken met kookeiland. Met twee slaapkamers, waarvan de ouder slaapkamer voorzien is van een en-suite badkamer, biedt deze 125m2 beslaand appartement veel ruimte. De badkamer heeft een ligbad en een aparte douche. Ook beschikt het appartement over een serre, een balkon en een berging. Daarnaast is er een privé parkeerplaats in de parkeergarage en zit gebruik van zwembad, sauna en fitness inbegrepen in de huurprijs. Alleen al vanwege het fantastische uitzicht over de Maas, is dit een aanrader. De huurprijs is tevens inclusief energie en internet.

Optimiststraat

Ben je meer op zoek naar een huis, met een eigen tuin, is deze woning aan de optimistenstraat misschien een goede keuze. Dit huis gelegen aan de maas, aan de rand van Rotterdam biedt mogelijkheden voor een gezin. Het huis heeft twee verdiepingen en is modern gemeubileerd. De keuken is volledig ingericht en de badkamer is voorzien van een ligbad. Het heeft een grote tuin en men kan er vrij parkeren. Verder is het huis uitgerust met een laminaatvloer. Ook de energie en internet voor dit huis zit bij de huurprijs inbegrepen.

Kortom, of je nou op zoek bent naar een eengezinswoning met tuin, of meer naar een modern appartement in Rotterdam, HB&F Rental Services heeft een ruim aanbod aan gemeubileerde woningen en dus voor ieder wat wils.

Wilt u weten hoeveel uw huis per maand opbrengt?

Makkelijk geld verdienen? Al meer dan 35 jaar verhuren wij aan betrouwbare partners

Bereken wat uw huis waard is
Our apartments are also for rent on

Huurwoningen