logo
Bel direct: +31 10 456 89 59

Appartement huren Rotterdam

appartement huren rotterdam

Groot aanbod gemeubileerde woningen

HB&F Rental Services verhuurt gemeubileerde woningen in Rotterdam aan werknemers van bedrijven. Of u nu een appartement, een huis of zelfs een villa zoekt voor uw buitenlandse werknemer, bij ons kunt u kiezen uit een groot aanbod, welke dagelijks vernieuwt. Wij verhuren uitsluitend goed onderhouden en gemeubileerde woningen.

Voor iedereen de perfecte woning

Doordat wij al 35 jaar ervaring hebben met het verhuren van allerlei soorten woningen in Rotterdam, kunnen wij snel inschatten wat voor soort appartement, goed bij een cliënt past. Deze snelle service, in combinatie met ons altijd-bereikbaar-beleid, garanderen de tevredenheid voor u en uw werknemer.

Uw appartement verhuren?

Het verhuren van uw appartement via HB&F Rental Services in Rotterdam heeft veel voordelen: iemand bewoont uw huis, waardoor deze minder inbraakgevoelig is. U weet door onze screenings zeker dat er een betrouwbaar persoon in uw appartement woont. En bovendien krijgt u de huur altijd op tijd betaald.

Heeft u interesse in het verhuren van uw appartement in Rotterdam? Neem dan eens contact op met ons: +31 (0)10 456 89 59 of vul het contactformulier in.

Wilt u weten hoeveel uw huis per maand opbrengt?

Makkelijk geld verdienen? Al meer dan 35 jaar verhuren wij aan betrouwbare partners

Bereken wat uw huis waard is
Onze woningen zijn ook te huur op

Huurwoningen