logo
Bel direct: +31 10 456 89 59

WILT U WETEN HOEVEEL UW HUIS PER MAAND OPBRENGT?

Makkelijk geld verdienen? Al meer dan 35 jaar verhuren wij aan betrouwbare partners!

VERHUUR UW HUIS SIMPEL EN SNEL

Tijdelijk woonruimte beschikbaar? Vertel het ons en wij regelen het voor u!

HB&F Rentals, een betrouwbare partner

Uw huis is geld waard. Zeker als u over extra woonruimte beschikt, is het aantrekkelijk om te verhuren. Maar hoe weet je aan wie? Hoe vind je een betrouwbare partner? Natuurlijk wil je ook verzekerd zijn.

HB&F Rentals is al meer dan 35 jaar dé expert in de regio Rotterdam. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Bij ons is uw woning in vertrouwde handen. Wij werken samen met grote internationale partners die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte voor hun werknemers in Nederland.

Wilt u weten voor hoeveel u uw woning kunt verhuren? Hebt u ruimte beschikbaar? Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen vrijblijvend langs voor een verhuuradvies!

hbf rentals huis verhuren

DE RELATIES VAN HB&F RENTALS

Wij huisvesten expats van hoogstaande bedrijven waaronder.

Woning verhuren? Zo eenvoudig is het! 

hbf rentals transparante verhuur

Persoonlijk contact en transparante werkwijze

Bij HB&F Rentals komt u niet voor verrassingen te staan. Wij beschikken over een kwalitatief hoogwaardig zoekersbestand. Geïnteresseerde huurders worden door ons kwalitatief gescreend op zaken als kredietwaardigheid. De vele betrouwbare partijen waarmee wij samenwerken, zijn van internationale allure. U kunt uw woning dus met een gerust hart zorgeloos via ons verhuren.

U bent van alles op de hoogte, wij communiceren helder en duidelijk. Eigenlijk hoeft u maar één ding te doen: neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend langs voor een verhuuradvies. Daarna gaan we voor u aan de slag. Via onze systemen en contacten zetten wij uw woning maximaal in de etalage. Wij bereiken zoveel mogelijk potentiële huurders, onder meer via websites van en voor expats.

Uiteraard verzorgen wij een professionele profilering van uw woning, inclusief een fotoreportage. Het papierwerk? Dan doen wij. En misschien wel de belangrijkste regel: u betaalt pas zodra uw woning daadwerkelijk verhuurd is! Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

HEEFT U VRAGEN OF WILT U WETEN HOEVEEL U KUNT KRIJGEN?

Vul dan het formulier in en wij zullen uw vragen beantwoorden over de waarde van uw huis.